Osebni prevzem je mogo─Ź 24 ur na dan, vse dni v tednu, v Ljubljani.
Izdelke lahko naro─Źite na telefonski ┼ítevilki: +386 40 889 327

KAMAGRA ŠUMEČE tablete

S kamagra ┼íume─Źimi tabletami do ve─Ź in bolj intenzivne spolne intimnosti. Pomaga tako pri erektilni disfunkciji kot pri te┼żavah prezgodnje ejakulacije. Ker je kamagra v obliki ┼íume─Źih tablet, je njena uporaba ┼íe bolj diskretna in jo lahko zau┼żijete tudi v dru┼żbi, ne da bi kdo posumil na uporabo kamagre.

Podalj┼íajte in izbolj┼íajte spolne u┼żitke zase in za svojo drago s kamagra ┼íume─Źimi tabletami.

┼áume─Źe tablete Kamagra so izdelane po najvi┼íjih standardih kakovosti, da se zagotovi primerna varnost in u─Źinkovitost. Osebe, ki jih uporabljajo, poro─Źajo o izbolj┼íanem spolnem odnosu in ┼íume─Źe tablete u┼żivajo ┼íe naprej. ─îas delovanja je od 4 do 6 ur, vendar nekateri zdravniki poro─Źajo o dalj┼íih u─Źinkovitih ─Źasih.

Zdravilna u─Źinkovina je sildenafil citrat, ki spada v dru┼żino vazodilatatorjev PDE-5. Ta zdravila delujejo tako, da ┼íirijo krvne ┼żile v telesu – zlasti okoli genitalij, kar omogo─Źa, da se kri po telesu mo─Źneje pretaka in se spro┼żi erekcija. Sildenafil citrat je eno od sodobnih standardnih na─Źinov zdravljenja erektilne disfunkcije.

U─Źinkovina – sildenafil citrat 100 mg

Paket vsebuje ÔÇô 7 ┼íume─Źih tablet

Za─Źetek u─Źinkovanja ÔÇô 30 do 60 minut po zau┼żitju

Trajanje u─Źinkovitosti ÔÇô 4 do 6 ur

NARO─îILNICA

  IZBERI PAKIRANJE

  Sogla┼íam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona ob─Źasno obve┼í─Źate o:  Va┼íe podatke bomo uporabljali izklju─Źno za namen, za katerega smo pridobili va┼ío privolitev. Va┼íe osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Va┼ío zasebnost obravnavamo v skladu z dolo─Źili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


  Od prejemanja sporo─Źil se lahko kadarkoli odjavite tako, da po┼íljete sporo─Źilo na e-naslov: info@kamagra-trgovina.com z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo KAMAGRA-SHOP prenehal po┼íiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Pravnih obvestilih.

   IZBERI PAKIRANJE

   Sogla┼íam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona ob─Źasno obve┼í─Źate o:   Va┼íe podatke bomo uporabljali izklju─Źno za namen, za katerega smo pridobili va┼ío privolitev. Va┼íe osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Va┼ío zasebnost obravnavamo v skladu z dolo─Źili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.


   Od prejemanja sporo─Źil se lahko kadarkoli odjavite tako, da po┼íljete sporo─Źilo na e-naslov: info@kamagra-trgovina.com z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo KAMAGRA-SHOP prenehal po┼íiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite na strani Pravnih obvestilih.

   NAKUP

   Za osebni prevzem ne po┼íiljajte zgornjega naro─Źila! Osebni prevzem je mogo─Ź 24 ur na dan, vse dni v tednu, v Ljubljani.
   Samo pokli─Źite na telefonsko ┼ítevilko +386 40 889 327.

   Po po┼íti, z odkupno vrednostjo/pla─Źilom ob prevzemu. Po┼íiljke prispejo v roku 24 ur od prejetega naro─Źila.
   Vse pošiljke diskretno zapakiramo.

   Za naro─Źila nad 30,00 ÔéČ je dostava BREZPLA─îNA, za manj┼íe nakupe pa se obra─Źuna po┼ítnina v vrednosti 3,50 ÔéČ.

   icon-nakup__izboljsajte-svojo-spolno-zivljenje.jpg

   IZBOLJŠAJTE

   IZBOLJŠAJTE
   SVOJO SPOLNO ┼ŻIVLJENJE

   footer-cta-icon__izboljsajte-svojo-spolno-zivljenje kamagra trgovina

   SVOJO SPOLNO ┼ŻIVLJENJE

   Kamagra gel je na globalni ravni prvi in najkvalitetnejši seks stimulans na naravni osnovi.
   Z ve─Ź kot 100 milijoni prodanih ┼íkatlic po celem svetu je med mo┼íkimi eden najbolj uporabljenih stimulansov za spolne u┼żitke.

   Kamagra gel je na globalni ravni prvi in najkvalitetnej┼íi seks stimulans na naravni osnovi. Z ve─Ź kot 100 milijoni prodanih ┼íkatlic po celem svetu je med mo┼íkimi eden najbolj uporabljenih stimulansov za spolne u┼żitke.

   RECITE KONEC TE┼ŻAVAM Z EREKCIJO.