Osebni prevzem je mogoč 24 ur na dan, vse dni v tednu, v Ljubljani.
Izdelke lahko naročite na telefonski številki: +386 40 889 327

Splošni pogoji

1. ARTIKLI
Artikli se lahko uporabljajo samo v skladu s priloženimi navodili. Mladoletnim osebam, mlajšim od 18 let je prodaja oglaševanih artiklov prepovedana. Artiklov ne hranite na sončni svetlobi, vročini. Hranite izven dosega otrok.

2. NAROČILA
Po oddaji naročila prejmete potrdilo o vašem naročilu na vaš elektronski poštni predal. Morebiten preklic naročila lahko v roku ene (1) ure sporočite na naš elektronski naslov ali nas pokličite. V primeru, da kupec v roku ene (1) ure ne prekliče svojega naročila pomeni, da je pogodba o nakupu izdelkov med kupcem in prodajalcem nepreklicno sklenjena. Ponudnik se obvezuje, da bo v obljubljenem roku naročeno blago zapakiral in odposlal. V primeru, da je naročilo na delovni dan izvedeno do 16.00 ure, pošiljko odpošljemo še isti dan. V primeru, da je naročilo oddano po 16. uri, pošiljko odpošljemo naslednji delovni dan. Pošiljka ponavadi prispe že en (1) dan po odpošiljanju.

3. CENE
Cene so v evrih. Cene veljajo na dan, ko je naročilo oddano.

4. PLAČEVANJE
Pošiljko pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo plačilom ob prevzemu.

5. GARANCIJA
Ponudnik nudi garancijo na povračilo denarja, če kupec z že uporabljenim blagom ni zadovoljen. Garancija se uveljavlja enostavno, diskretno ter brez vprašanj. Edino kar je v tem primeru kupec zavezan, da v roku 30 dni od nakupa obvesti prodajalca o reklamaciji na naš e-mail, hkrati pa mu na svoje stroške vrne prvotno kupljeno blago z največ dvema manjkajočima tabletkama. Kupnina je povrnjena v celoti.

6. ODVEZA ODGOVORNOSTI
Podatki, ki so objavljeni na spletni strani, so namenjeni izključno splošnemu informiranju in ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri zdravniku. Če menite, da potrebujete zdravniško pomoč, se obrnite na osebnega zdravnika ali ustrezno zdravstveno ustanovo. Ponudnik ne odgovarja za informacije v mnenjih, ki so individualne ocene posameznikov in se odvezuje kakršnekoli odgovornosti, ki izvira iz informacij v mnenjih. Ponudnik si prdržuje pravico, da pogoje poslovanja spremeni kadarkoli in na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.

7. VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV
Ponudnik se skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

8. UPRAVLJALEC SPLETNE TRGOVINE
www.kamagra-shop.si

IZBOLJŠAJTE

IZBOLJŠAJTE
SVOJO SPOLNO ŽIVLJENJE

footer-cta-icon__izboljsajte-svojo-spolno-zivljenje kamagra trgovina

SVOJO SPOLNO ŽIVLJENJE

Kamagra gel je na globalni ravni prvi in najkvalitetnejši seks stimulans na naravni osnovi.
Z več kot 100 milijoni prodanih škatlic po celem svetu je med moškimi eden najbolj uporabljenih stimulansov za spolne užitke.

Kamagra gel je na globalni ravni prvi in najkvalitetnejši seks stimulans na naravni osnovi. Z več kot 100 milijoni prodanih škatlic po celem svetu je med moškimi eden najbolj uporabljenih stimulansov za spolne užitke.

RECITE KONEC TEŽAVAM Z EREKCIJO.